Wesela

 PROPOZYCJA MENU WESELNEGO Nr.2

  cena 195 zł./1  osoba


OBIAD:

  • rosół z makaronem
  • schab z ziołami                                                            50%
  • rolada drobiowa ze szpinakiem z nutą sosu lazurowego    50%
  • karkówka w sosie pieczeniowym                                   100%                         
  • ziemniaki
  • zestaw surówek: biała kapusta, buraki, marchewka z jabłkiem

DANIA GORĄCE:

  • szaszłyk  drobiowy 
  • kurczak pieczony z warzywami gotowanymi
  • barszcz  z pasztecikiem o różnych smakach
  • morszczuk soute na szpinaku
  • zupa gulaszowa 

DANIA ZIMNE:

  • półmisek mięs faszerowanych
  • wykwintny pasztet z żurawiną
  • sałatka z kurczakiem a,la cezar   
  • sałatka z mozzarellą i prażonymi ziarnami   50%
  • różyczki łososiowe 50%
  • befsztyk tatarski 50%
  • ryba po japońsku
  • jajka faszerowane szpinakiem i pieczarkami
  • pieczywo mieszane

ZESTAW OBEJMUJE:

  • chlebek powitalny
  • owoce
  • szampan
  • ciasto domowego wypieku
  • tort
  • kawa , herbata bez ograniczeń
  • dekoracja sali
  • pokój dla Państwa Młodych w dniu wesela , dzień przed lub dzień po, wraz ze śniadaniem -gratis

CENY DODATKÓW:

  • stół wiejski 1000 zł.(wyroby tradycyjne)
  • stół wiejski 1500 zł.(wyroby swojskie)
  • dzik pieczony 1700 zł.(podawany z zapiekanymi cząstkami ziemniaków i sosami)
  • szynka pieczona 1 szt. 750 zł.(podawana z zapiekanymi cząstkami ziemniaków i sosami)
  • napoje bez ograniczeń 15 zł./1 osobę
  • wódka bez ograniczeń 40 zł./1 osobę
  • candy bar   1000 zł.
  • pokoje dla gości weselnych (w dzień wesela,bez śniadania):60 zł.1/ osobę
  • dzieci do lat 4 bez opłaty od 4-12 lat 50% odpłatności

POPRAWINY:

Koszt wynajęcia sali na poprawiny w roku 2018 wynosi 3500 zł 

  • żurek
  • filet z indyka w sosie pieczarkowym   100%
  • pieczone ziemniaki w mundurkach z sosem cacyki
  • zestaw surówek

 

SALA BANKIETOWA:

  • ilość miejsc noclegowych 24

 

SALA WENUS:

  • ilość miejsc noclegowych 31

INFORMACJA:

  • sala wenus minimum 50 osób - 120 osób
  • sala bankietowa minimum 120 osób - 200 osób
  • przy rezerwacji terminu zadatek:2000 zł.
  • cena zestawu ustalona dla min. 50 osób
  • istnieje możliwość organizacji ceremonii ślubnej w plenerze
  • w ofercie posiadamy również:grill serwowany przez kucharza, który możemy zapewnić na dzień poprawin

Zapraszamy również do obejrzenia Hotelu Restauracji Wenus oraz Sali Bankietowej w dogodnym dla Państwa terminie, jesteśmy do dyspozycji 24 h/dobę od poniedziałku do niedzieli. Nasza restauracja czynna jest w godzinach od 10.00 do 22.00. Mogą Państwo umówić się telefonicznie na spotkanie z Kierownikiem tel. +48 691-838-704 lub mailowo biuro@hotel-wenus.pl.

Pytanie o rezerwacje

CONTACT_ALERT_DATE

CONTACT_ALERT_DATE2

Wprowadź liczbę osób

Wprowadź imię i nazwisko

Wprowadź poprawny e-mail

Wprowadź nr telefonu

Wprowadź treść wiadomości

* - pole obowiązkowe

ZAPYTAJ O rezerwację

Po otrzymaniu zapytania, skontaktujemy się z Państwem w celu potwierdzenia rezerwacji. W razie pytań, zapraszamy do kontaktu telefonicznego.

Hotel Restauracja Wenus
ul. Szczecińska 21
73-108 Kobylanka

© 2018 - Hotel i restauracja Wenus Szczecin | Wszystkie prawa zastrzeżone

stronę zaprojektowało: avangardo.pl

Nasza strona używa plików Cookies, aby lepiej odpowiadać Twoim oczekiwaniom, Więcej w Polityce prywatności